Mtrack Statistieken voor uw website!

Terug naar de tips en tricks

 
 
 

Weet u hoeveel mensen uw website bezoeken? Weet u wat ze daar doen en hoe ze op uw site terechtgekomen zijn? Na alle tijd en energie die u gestoken heeft in het opzetten van uw website kunt u eigenlijk niet zonder een antwoord op deze vragen. 

Met
Mtrack kunt u op elk gewenst moment online, en in real time, uitgebreid inzicht krijgen in aantallen bezoekers, bekeken pagina's en duur van de bezoeken. Maar u kunt bijvoorbeeld ook zien via welke zoekmachines bezoekers komen, welke zoektermen ze hebben ingetikt, uit welke landen en steden ze afkomstig zijn en wat voor browsers en computers ze gebruiken. 

 
 
 
  Een van de meest uitgebreide, Nederlandstalige statistiekenprogramma's is Mtrack. Met Mtrack worden alle bezoekgegevens van uw website vastgelegd. Mtrack staat bekend als zeer gebruikersvriendelijk, helder en betrouwbaar. 

Bekijk de
demo van Mtrack en ervaar welke statistieken Mtrack ook voor uw website kan registreren. 
 
 
 
 

Mtrack kunt u gratis en geheel vrijblijvend vier weken proberen. Na afloop van uw proefperiode wordt u per mail gevraagd of u zich wilt abonneren op Mtrack. Een jaarabonnement kost 140 euro (excl. BTW). Aan gratis programma's van providers (als Webalizer en AWStats) kleven de nodige nadelen. De belangrijkste zijn dat ze zeer onbetrouwbaar en niet in real-time (actueel) zijn. 

 
 
 
  Ook ten opzichte van andere, dure professionele statistiekenprogramma's biedt Mtrack veel voordelen.   
 


1.Zeer betrouwbaar

2.In real-time 

3.Uiterst prettige navigatiestructuur

4.Eenvoudig te interpreteren

5.Volgt klikgedrag van bezoekers op de voet

6.Bewaart alle details van elk bezoek
7.Selecteren van bezoeken (datamining)

8.Aparte registratie bezoek uit advertenties en mailings

9.Ook registratie gebruik eigen zoekfunctie 

10.Correct Nederlands 

11.Snelle en persoonlijke service

12.Lage prijs
 
     
     
 

 
 
 

 

 
 

copyright www.leejoo.nl