Verdienen met je site...

 


 


Hieronder volgen een aantal Affiliate-Programma's waarmee je als webmaster geld kunt verdienen. Het werkt zeer eenvoudig. Je meld je aan, krijgt vervolgens een HTML code die je op je website zet. Er verschijnt dan een flex-banner op je website, die de clicks registreert. Afhankelijk van het aantal clicks hierop krijg je vervolgens betaald. Of je verkoopt een artikel, leest een mail of maakt iemand anders lid... ! 


    

Mrkortingscode.nl: Korting, korting en nog eens korting! Dat is waar Mrkortingscode voor staat. Met inmiddels het grootste overzicht van webshops en kortingscodes van Nederland, is Mister Kortingscode een vana de grootste kortingensites van Nederland. Denk aan kortingen voor Bol.com, Hellofresh en Zalando.

Sparpedia.dk: De gids met talloze bespaartips en kortingen voor alle Denen. Bekijk bijvoorbeeld hoe je geld bespaart op stroomverbruik, of hoe je wijn kunt invriezen! Alle kortingen (rabatt en rabattkoder genoemd in het Deens) staan overzichtelijk op een rij.

Daisycon affiliate marketing : De acties die uw websitebezoekers en nieuwsbriefleden verrichten zijn geld waard. Bij Daisycon kunt u geld verdienen per klik, lead of per sale, maar nog belangrijker, door innovatieve tools, unieke tracking en persoonlijke ondersteuning helpt Daisycon u bij het maximaliseren van uw inkomsten. De afgelopen drie jaar is Daisycon drie maal door publishers tot beste affiliatenetwerk gekozen. Tweemaal won Daisycon de warme douche op affiliate-forum.nl. Ook werd Daisycon uitgeroepen tot populairste affiliatenetwerk in het Yonego affiliate onderzoek 2009. Leest het artikel Daisycon populairst onder affiliates in Twinkle. Wilt u dus geld verdienen met uw websites of emailbestanden? Meld U dan NU GRATIS aan bij Affiliatenetwerk Daisycon !

Adverteren bij Daisycon
Infoyo is er voor iedereen : Schrijf zelf artikelen- Infoyo Eenvoudig en snel artikelen publiceren. Wij zorgen voor lezers en reacties op je artikelen. Blijvend geld verdienen! Maandelijkse inkomsten voor elk artikel.
Als u reeds een eigen website heeft, kunt u vandaag nog geld verdienen door u als 'affiliate' aan te melden d.w.z. een website te worden met een TradeDoubler link naar een e-commerce site.  TradeDoubler heeft verreweg het grootste Europese affiliate-netwerk, ook wel 'affiliate-programma's' genoemd, en breidt zich dagelijks uit. Dit systeem is gunstig voor alle betrokkenen.

In ruil voor het ontvangen van aanbiedingen op maat, spaart u Clix (punten), die eenvoudigweg inwisselbaar zijn voor euro's! Zeer betrouwbaar en betalen goed uit.... Als je een eigen homepage of website hebt, dan kun je hierop een banner plaatsen, die je dan van EuroClix krijgt. Voor elk nieuw lid via deze banner, ontvang je 150 Clix ( lees 1,50 euro ! ) . Meer weten? Klik snel op Clix verdienen