Hosting overzicht, allemaal aanraders om je website onder te brengen

Verklarende Woordenlijst

 


Een van de belangrijkste zaken voor je website is wel de hosting.. waar breng je je site onder ! Als je net begint , is dat meestal bij ruimte van je provider, of een gratis host. Echter daar heb je vaak last van vervelende pop-ups, banners, beperkte ruimte trage Servers etc. Ook zit je dan vaak met een moeilijke url voor je website, die niemand onthoud. Vandaar dat het ten zeerste aan te raden is om een betaalde host te nemen, waar je je eigen domeinnaam kunt kiezen, alle ruimte voor je site hebt, geen vervelende popups of banners krijgt, kortom alle vrijheid.  

Webwinkel beginnen

Nu zijn er ontzettend veel aanbieders van hosting, echter ik beperk me tot  de onderstaande aanbieders met wie ik ( en vele bezoekers met mij ) zeer goede ervaringen heb. En voor de kosten hoef je het niet te laten. De prijzen van Hosting zijn de laatste jaren sterk gedaald. Begin dus vandaag nog op je eigen server, met je eigen domeinnaam. Alle vrijheid, succes verzekerd !


Yourhosting tip J info

Het zijn stuk voor stuk betrouwbare, solide hosts, allen met jarenlange ervaring. Waar zit hem dan het verschil ? Ik vergelijk het altijd met auto's : Stel je moet van A naar B , en je hebt de keus tussen de allerduurste BMW, de snelste Mercedes of de allernieuwste Jaguar. Alle 3 brengen je van A naar B , alle 3 is het een voorrecht om in te rijden , en alle 3 is het rijplezier en de service 100 %. Je keuze zal dus afhangen van je persoonlijke voorkeur of de kleine details. 

Waar moet je dan op letten ? Dit is helemaal afhankelijk van je eigen wensen; Verbruik je veel dataverkeer, heb je veel ruimte nodig voor je website, wil je extra's zoals een gastenboek of foto-album, hoeveel e-mail adressen wil je etc.. Om je het wat eenvoudiger te maken zet ik hieronder een korte omschrijving van een aantal verschillende hosting bedrijven waarmee ikzelf ( en velen anderen ) goede ervaringen heb :

Yourhosting tipWat Your Hosting zo uniek maakt is dat hun servers in Nederland staan met alleen maar redundant uitgevoerde webservers, perfecte backup facciliteiten en veel piekvermogen in hun netwerk (Netwerk: 6x100 Mbit en 2x 1000 Mbit). En toch een lage prijs ... ze bieden ook 3 pakketten aan : personal, professional en advanced met ruime mogelijkheden tot aanpassingen.. en verder :

1. Snelle toegang tot een vakkundige helpdesk per e-mail en telefoon, geen wachttijden!
2. Mail wordt dezelfde dag vaak nog beantwoord. 
3. Volledig zelf beheerbare e-mail accounts, autoresponders, mailinglist, webmail en onbeperkt veel e-mail aliassen!
4. Voorge´nstalleerde scripts, waaronder een Image Gallery, Poll, Gastenboek, Formulieren generator en Statistieken.
5. Vele extra tools om je account mee te beheren en add-on's voor je website.
6. Php, MySQL, CGI, SSL, SSI + SSH & PhpMyadmin voor MySQL