Hardware sponsor gezocht

 
 
  Als website bouwer moet je kunnen vertrouwen op je computer. Dit geld ook voor mij als webmaster van Leejoo.nl. Inmiddels is de laptop waarmee ik o.a. deze website maak aan vervanging toe.  Ik stel dus een ruil voor : Ik ben op zoek ben naar een redelijk recente laptop  in ruil voor lucratieve reclame voor Uw bedrijf.  Heeft U dus nog iets moois op de plank staan.. en wilt U uw al dan niet online computerzaak / webwinkel / hardwarestore onder de aandacht brengen bij honderdduizenden bezoekers, stel ik U deze reŽele ruil voor. Wordt sponsor van leejoo.nl door een high-end laptop ter beschikking te stellen, in ruil voor een jaar lang Uw banners en tekstlinks op deze site, inclusief een complete pagina ( of pagina's ) gevuld met het door U gewenste reclamemateriaal ! ( in I-frame, of in de stijl van leejoo.nl, de keuze is aan U ). De pagina krijgt een vaste tekstlink in het menu, en kan zelfs naar meerdere pagina's doorgelinkt worden.   
 
 
  Wat krijgt U daar nou precies voor terug : Een heel jaar lang een banner roulerend op alle pagina's op deze site ( o.a onder het hoofd-menu, en op alle sub-pagina's; zoals Faq, Contact, Partners, Site-index, Zoeken, Adverteerders gratis tools etc...). Tevens komt er dan een uitgebreide tekstlink en vaste banner op de hoofdpagina,( rechter kolom een tabel )  en diverse tekstlinks op verschillende sub-pagina's ( e.e.a. in overleg ) Leejoo.nl is de grootste start voor webmasters van Nederland, met een bezoekers-aantal van meer dan 9.500.000 bezoekers !  ( meer info vind U hier ! ) U krijgt tevens de garantie dat U als enige Hardware-shop Uw advertenties op leejoo.nl mag aanbieden ! En dat op onze site , die al jaren in de top 3 staat van Computers en internet volgens onestat ! Verder krijgt U een complete pagina die bijv. gevuld kan worden met aanbiedingen, speciale acties e.d ! Dus neem contact op voor verdere info .   
 
 
  Heeft U een Online hardware store of computerzaak, .. of wilt U gewoon Uw winkel c.q. website een heel jaar lang onder de aandacht brengen van 100.000-den bezoekers, en dit alles in ruil voor een redelijk recente laptop, .. mail dan naar info@leejoo.nl o.v.v. hardware-sponsor. Alleen de serieuze reacties worden in behandeling genomen.  
 
 
 

 
 
 

© copyright www.leejoo.nl Kvk xxxxx