Contact

 
 
 

Op deze pagina vind je een aantal manieren om contact te zoeken met de webmaster... Wil je meer informatie over adverteren op de site, kijk dan hier. Heb je een specifiek voorstel, stuur dan een mailtje voor meer info naar . Adverteren kan al vanaf 1,50 euro per dag !

 

 
 
 
   
 
 
 
De Faq-Pagina Hier vind je de meest gestelde vragen van bezoekers van Leejoo's webhebbies. Kijk eerst hier of je vraag erbij staat.

Adverteren Momenteel heeft Leejoo's Webhebbies ongeveer tussen de 35.000 en 40.000 bezoekers per week. dus in een maand tijd minimaal 135.000 views voor de hoofdpagina. Wat Ik normaal aanbied en wat erg effectief is gebleken, is een banner van 120 x 60 pixels onder het menu. Deze rouleert dan met een aantal banners op deze toppositie. Tevens komt de banner op alle sub-pagina's te staan. Verder een tekstlink op de hoofdpagina en een aantal vaste tekstlinks met uitleg. Uiteraard zijn er andere mogelijkheden, zoals de links verwerken in de scripts, vaste bannerposities etc. Interesse,  mail en vraag naar de mogelijkheden... of kijk hier voor meer info

Email Stuur de webmaster een email naar  

Banners Wil je een banner plaatsen van leejoo.nl op je site... ze staan hier !

 
 

 

copyright www.leejoo.nl  KvK xxxxx